Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra sa Sousom

Čilić: Moram vratiti onaj osjećaj s US Opena

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2014.
u 14:52

- Bio je lijep osjećaj vratiti se na teren nakon osvajanja US Opena i nakon nastupa u Davis Cupu. Meč nije bio pretjerano težak

Marin Čilić u prvom kolu Pekinga bez velikih problema pobijedio je domaćeg igrača Yana Baija sa 6:3, 6:4. Bio mu je to prvi nastup na ATP Touru nakon osvajanja US Opena.

- Bio je lijep osjećaj vratiti se na teren nakon osvajanja US Opena i nakon nastupa u Davis Cupu. Meč nije bio pretjerano težak. Probio sam početnu turnirsku nervozu i nadam se da ću iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje, rekao je Čilić.

Sljedeći protivnik mu je Joao Sousa koji je pobijedio Gabašvilija 1:6, 7:6, 6:4.

- Igramo sam protiv njega i pobijedio sam ga. Najbitnije je da stvorim onaj osjećaj koji sam imao na US Openu i da nastavim sa sjajnim igrama do kraja sezone, zaključio je hrvatski tenisač.

>>Marin Čilić lako prošao u drugo kolo Pekinga

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Balkanije
15:26 29.09.2014.

Zar te je vec napustio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije