Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO 6:4 i 6:2

Čilić lako protiv Južnog za drugo kolo Basela

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.10.2016.
u 22:00

Četvrti nositelj turnira Čilić lako se obračunao s 34-godišnjim ruskim veteranom, kojem je u oba seta uzimao servise već u prvom gemu.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom je započeo nastup na ATP turniru u švicarskom gradu Baselu svladavši u 1. kolu Rusa Mihaila Južnog s 6:4, 6:2.  

Četvrti nositelj turnira Čilić lako se obračunao s 34-godišnjim ruskim veteranom, kojem je u oba seta uzimao servise već u prvom gemu. U prvom setu je taj break bio dovoljan za dobitak od 6:4, a u drugom ga je Čilić potvrdio još jednim za nenadoknadivo vodstvo od 5:2. 

Bio je to jubilarni deseti međusobni dvoboj Čilića i Južnog, a rezultat je sada izjednačen na 5:5, s tim da je Čilić dobio posljednja četiri meča. U drugom kolu Marina čeka bolji iz španjolskog obračuna Fernanda Verdasca i Pabla Carrena Buste. Prva dva nositelja turnira u Baselu su Stan Wawrinka i Miloš Raonić.   

>> Karlović izludio Johnsona i prošao u drugo kolo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije