Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turniri

Čilić i Ćorić sezonu počinju u Chennaiju, Karlović u Dohi

Čilić
Foto: Reuters
1/8
06.12.2016.
u 13:56

Marin Čilić i Borna Ćorić nastupit će u Chennaiju (Indija), na turniru koji je Marin dva puta osvajao (2009. i 2010.), dok će Ivo Karlović sezonu otvoriti u Dohi (Katar). Sva trojica poslije iščekuju Australian Open

U tenisu je zatišje, tek neki od najboljih igrača i igračica - među njima i naš Ivan Dodig - igraju ekshibicije na turnirima Azijske lige. Ostali se ili odmaraju (tenisačice uglavnom na toplim morima) ili su već počeli pripreme za novu sezonu. Za tenisače ona počinje 2. siječnja. Marin Čilić i Borna Ćorić nastupit će u Chennaiju (Indija), na turniru koji je Marin dva puta osvajao (2009. i 2010.), dok će Ivo Karlović sezonu otvoriti u Dohi (Katar). Sva trojica poslije iščekuju Australian Open.

Tenisačice kreću u Aucklandu (Novi Zeland) gdje će od naših na glavnom turniru nastupiti Ana Konjuh (na slici) i Mirjana Lučić-Baroni. Ana će prije Australian Opena odigrati još i Hobart (Australija, Tasmanija). Donna Vekić morat će u kvalifikacije.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:01 06.12.2016.

Bas me interesira kako ce se nasi reprezentativci, a pogotovo Borna, mentalno oporaviti nakon svih peripetija oko finala u Areni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije