Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski dvoboj

Čilić deklasirao Ćorića i plasirao se u osminu finala u Šangaju

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
13.10.2015.
u 14:42

Senzaciju je napravio Španjolac Ramos koji je sa 7:6, 2:6, 6:3 izbacio Rogera Federera.

U drugom kolu ATP turnira u Šangaju iz serije Masters 1000, Marin Čilić bez poteškoća je pobijedio Bornu Ćorića. Za samo sat i tri minute igre došao je do pobjede 6:1, 6:2.

Nije tu bilo previše borbe, mladi hrvatski tenisač nije imao nikakve šanse protiv raspoloženog Čilića koji je napravio pet breakova, tri u prvom setu te dva u drugom.

Bio im je ovo prvi međusobni dvoboj u karijeri i pripao je starijem i iskusnijem igraču koji u posljednje vrijeme igra u dobro formi. Prije mjesec dana bio je u polufinalu US Opena, a prošli tjedan i u četvrtfinalu Tokija. U sljedećem kolu protivnik će mu biti bolji iz susreta Wawrinka – Troicki.

Dodajmo kako je na ovom turniru senzaciju napravio Španjolac Ramos koji je sa 7:6, 2:6, 6:3 izbacio Rogera Federera.

>>Karlović napokon pobijedio Chardyja, a sad ga čeka Nadal

Komentara 6

IV
ivanjoksimovic
14:56 13.10.2015.

Pogresan rezultat citam. Izvinjavam se VL. Corav.

PE
peugeot
15:38 13.10.2015.

Sta bi mali ? Bosanac Cilic te blago meni "izlupetao po turu" i poslije toga te kao nagradu odveo u slasticarnu! Zelen si, mali, zelen8 Ali bice nesto od tebe u tenisu ako ti slava ne udari u glavu.

IV
ivanjoksimovic
14:55 13.10.2015.

7:6 2:6 6:3 - deklasirao? Samo pobedio mladjeg kolegu iz reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije