Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI DOGAĐAJ

Čekali cijelu noć u redu, ali do ulaznica za dvoboj Srbije i Hrvatske nisu došli

Novak Đoković
Reuters (Ilustracija)
27.02.2015.
u 12:22

Kraljevo i regija su na nogama, svi žele gledati Đokovića, Srbiju i Hrvatsku uživo

Davis cup dvoboj Srbije i Hrvatske počinje 6. ožujka u Kraljevu i interes je ogroman, zbog čega su mnogi navijači ostali bez ulaznica. Čak i oni koji su cijelu noć proveli pred blagajnom.

Jasno je sad, pogodili su organizatori što se Kraljevu dodjelila organizacija jer u Beogradu možda ne bi vladao toliki interes. Naravno, pomoglo je i što se Novak Đoković oglasio te najavio da sigurno igra za reprezentaciju. Ali mnogi u Kraljevu razočarani su.

Naime, organizatori su pustili u prodaju svega 1500 ulaznica, a ostalo su dobili sponzori. Uz to, ulaznice su prodavane na internetu i nitko nije obavijestio navijače da su rasprodane, pa su mnogi zato ostali bez njih iako su strpljivo cijelu noć stajali u redu i čekali.

Ovaj dvoboj označen je kao najveći sportski događaj u povijesti regije, zbog čega ne čudi da su baš svi htjeli gledati mečeve uživo.

>> Krajan prijavio Čilića za meč sa Srbijom

Komentara 2

MI
miran
19:05 27.02.2015.

"Ovaj dvoboj označen je kao najveći sportski događaj u povijesti regije, " Je li, na cemu ste vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije