Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški trenuci

Popularna tenisačica opisala svoju dramu: 'Život mi se srušio u jednoj sekundi!'

Caroline Wozniacki
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
26.03.2015.
u 14:00

– Imala sam sve do tog trenutka. Sjajnu karijeru, obitelj, bila sam pred udajom, sve je bilo odlično. Ništa nije bilo protiv mene...

Caroline Wozniacki, poznata tenisačica, prije godinu dana objavila je da je prekinula dugogodišnju vezu s Roryjem Mcilroyem, igračem golfa, a sada je prvi put progovorila o tim za nju teškim trenucima. Do toga trenutka bilo joj je sjajno u životu, bila je jedna od najboljih igračica svijeta, držala je i prvu poziciju na WTA ljestvici, a u vezi su joj cvjetale ruže. Bila je popularna i izvan terena, izlazila je na naslovnicama najpoznatijih svjetskih magazina, ona i Rory proglašeni su najbogatijim i jednim od najpopularnijih sportskih parova na svijetu. No, onda je došao prekid koji ju je uništio.

– Imala sve do tog trenutka. Sjajnu karijeru, obitelj, bila sam pred udajom, sve je bilo odlično. Ništa nije bilo protiv mene. Bila sam sretna, jako sretna – rekla je Wozniacki pa nastavila:

– Dogodi ti se nešto što ne očekuješ. I život ti se okrene doslovno u jednoj sekundi. Nisam znala koliko sam uistinu jaka do tog trenutka i koliko toga mogu podnijeti. To je osjećaj kao da ti je umro netko blizak.

Njezina ljubavna drama osjetila se i na sportskom planu, zaredala je s nekoliko lošijih nastupa, nije se mogla usredotočiti na tenis. No, uspjela se oporaviti i sada je na pravom putu. Trenutačno je opet u samom vrhu, peta je na WTA ljestvici.

– Moraš kroz sve proći sam. I ta situacija mnogo me naučila. Mislim da sam itekako odrasla u tako kratkom vremenu. Također sam shvatila tko je stvarno uz mene, a tko je uz mene samo kad je sve O. K.

>>Caroline Wozniacki se u izazovnom bikiniju fotografirala za poznati časopis

>>Seks-skandal u Italiji: Igrač Milana prevario zaručnicu s miss Ekvadora

Komentara 7

LI
liliZG
15:22 26.03.2015.

ajme, koja drama, a mislila da je u najmanju ruku preboljela neku neizlječivu bolest, a kad ono, razišli se cura i dečko,....joj vi VL baš volite senzacionalističke naslove, danas posebno...

ĆA
ćaćaća
17:31 26.03.2015.

ima ona namiritelja ne bojim se ja...

CA
Cafa
15:36 27.03.2015.

I onda se ti kladi na ženski tenis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije