Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borna protiv Socka

Ćorića hvale strani mediji: 'Bilo je iscrpljujuće, treba mi odmor'

Borna Ćorić
Reuters/PIXSELL
28.05.2015.
u 22:07

"Ovaj meč bio je zaista iscrpljujuć tako da ću se sutra odmarati kako bih bio spreman za treće kolo RG-a"

Borna Ćorić u pet setova pobijedio je danas Tommyja Robreda i tako se plasirao u treće kolu Roland Garrosa. 18-godišnji Hrvat jedan je od dvojice tinejdžera kojima je pošlo za rukom doći tako daleko na ovom turniru. Uz njega to je napravio i Thanasi Kokkinakis (19), koji je izbacio Bernarda Tomića. ATP stranica piše da od 2008. godine na Roland Garrosu u trećem kolu nisu imali dva tako mlada asa.

"Danas sam igrao protiv Tommyja Robreda (ESP) i pobijedio ga nakon skoro četiri sata igre 7-5, 3-6, 6-2, 4-6, 6-4 na Roland Garrosu. Ovaj meč bio je zaista iscrpljujuć tako da ću se sutra odmarati kako bih bio spreman za treće kolo RG-a u kojem igram protiv Jacka Socka", napisao je Ćorić na svojoj Facebook stranici.

Inače, svjetski mediji hvale igru mladog Hrvata, ali više ga ne svrstavaju među iznenađenja, već pišu samo da potvrđuje svoj talent.

>>Bajka se nastavlja! Ćorić nakon gotovo četiri sata igre izbacio 19. igrača svijeta!

 

Woohooooo!!!Today I played against Tommy Robredo (ESP) and beat him after almost four hours of play 7-5, 3-6, 6-2, 4-6,...

Posted by Borna Coric on 28. svibnja 2015

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije