Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MADRID

Ćorić prošao u drugo kolo, čeka ga dvoboj s Đokovićem

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.05.2016.
u 19:12

Zagrepčanin je po dvaput u setu oduzimao servis Almagru, svoj početni udarac je sačuvao dokraja, te je brzo i zasluženo otišao u 2. kolo. Bio je to prvi međusobni sraz Ćorića i Almagra.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić pobjedom je započeo nastup na ATP 1000 turniru u Madridu nakon što je u 1. kolu slavio protiv Španjolca Nicolasa Almagra sa 6:2, 6:2. 

Ćorić (ATP 40.) je sjajno odigrao dvoboj s Almagrom, koji je 48. tenisač svijeta i vrlo opasan na zemlji. Zagrepčanin je po dvaput u setu oduzimao servis Almagru, svoj početni udarac je sačuvao do kraja te je brzo i zasluženo otišao u 2. kolo. Bio je to prvi međusobni sraz Ćorića i Almagra. 

Ćorić će kao nagradu dobiti dvoboj s prvim igračem svijeta Novakom Đokovićem i to prvi puta u karijeri. 

>> Karlović ispao nakon što je propustio dvije meč-lopte

Komentara 8

FI
filipovicmomir
22:25 03.05.2016.

Svjetski br,1 protiv supertalentovanog ,,klinca''...mogao bi to biti zanimljiv meč...

MA
majeltomoguce
00:03 04.05.2016.

Mislim da Borna griješi - iako je promjenio nešto u zadnje vrijeme. Njemu bi prioritet trebao biti ATP 250 turniri. Ovi veći turniri ti donose prejake igrače u prvom ili drugom kolu. Dakle on na takvim turnirima može imati max 1 meč tjedno. U njegovim godinama je najbitnije da ima što više mečeva i to sa ljudima koje može dobiti. Novak će ga dobiti 6:1, 6:1 za 45 minuta - što će iz toga naučiti, ali da je daleko od broja jedan?

DA
Dankoo
19:31 03.05.2016.

Bravvo Borna ! A sada dovedite Đokovića da se igramooo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije