Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP NICA

Borna Ćorić preko Mine ušao među osam

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
20.05.2015.
u 17:28

Našem se tinejdžeru dodatno otvorio ždrijeb jer je prvi nositelj Gilles Simon, s kojim se trebao boriti za polufinale, otkazao nastup zbog ozljede (zamijenio ga je sretni gubitnik Halys).

Borna Ćorić ušao je u četvrtfinale ATP turnira u Nici nakon što je sa 7:6 (4), 6:3 pobijedio tamnoputog Francuza Giannija Minu. Iako je Mina 269. na ATP listi, činjenica da je prošao kvalifikacije (izbacio je i našeg M. Pavića) iziskivala je oprez. Pa, je Borna tako i odigrao, sigurno i zrelo, kao da nema samo 18 godina.

Našem se tinejdžeru dodatno otvorio ždrijeb jer je prvi nositelj Gilles Simon, s kojim se trebao boriti za polufinale otkazao nastup zbog ozljede (zamijenio ga je sretni gubitnik Halys).

Na istom turniru u konkurenciji parova Mate Pavić i Novozelanđanin Michael Venus ušli su u polufinale nakon velike pobjede nad četvrtim nositeljima Španjolcem Marrerom i Pakistancem Qureshijem sa 6:3, 6:3.

>> Tinejdžere predvodi Borna Ćorić, nekad je to bio Marin Čilić

Komentara 1

PE
peugeot
17:34 20.05.2015.

Pssst, "Fili", psssst... Mozes nesto suho napisati, ali da ga hvalis i "kujes u zvijezde", to nikako. Pssst, Filicu, i skromno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije