Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ ODNOS S IZBORNIKOM

Borna Ćorić otvoreno o Krajanu: Zamjeram mu to, jako me pogodilo...

Borna Ćorić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
01.12.2016.
u 22:03

– Zamjeram mu sigurno, mislim da bi mu svatko zamjerio pa tako i ja. Poštujem njegovu odluku, ne mogu ništa promijeniti niti sam htio promijeniti, ali isto tako molim da i on poštuje moje odluke vezane za moju budućnost

Borna Ćorić jasno je za Dnevnik Nove TV rekao da zamjera izborniku Željku Krajanu neuvrštavanje u tenisku reprezentaciju u finalu Davis Cupa.

Pogodilo me jako puno, ipak sam godinu i pol-dvije davao za to. Jako puno sam igrao, igrao sam svaki susret i dosta sam pridonio tome i onda kad je bila najveća scena, ja nisam bio u timu tako da me sigurno pogodilo, ali što je tu je – rekao je Ćorić i dodao:

– Zamjeram mu sigurno, mislim da bi mu svatko zamjerio pa tako i ja. Poštujem njegovu odluku, ne mogu ništa promijeniti niti sam htio promijeniti, ali isto tako molim da i on poštuje moje odluke vezane za moju budućnost.

Ima li Ćorićev povratak u reprezentaciju veze s tim tko će biti idući izbornik?

– Nema, najviše dolazak ovisi hoće li moje zdravlje i moje koljeno biti dobro. Za finale nije bilo spremno, a moram biti spreman za pet setova. Treba vidjeti kako će se stvari razvijati, sve najviše ovisi o mojem zdravlju. Koljeno je zeznuta stvar, doktori kažu da oporavak može potrajati i po godinu-dvije, čak i više.

Komentara 10

IH
iron.hide.54966
22:16 01.12.2016.

Tišina klinjo...samo jaki opstaju...koja korist od invalida u repki. Možda da malo budeš ponizniji i svjesniji svoje trenutne situacije.

DU
Deleted user
23:08 01.12.2016.

Borna je godinu i pol-dvije igrao svaki susret za Davis Cup imajuci ogromnu, odlucujucu ulogu za plasman Hrvatske u finale Davis Cupa, te je s pravom ocekivao da se pojavi na finalnoj listi reprezentativaca. Ne bi me iznenadilo da nakon ovog razocarenja, svoje koljeno stedi za osobnu karijeru, gdje mora biti spreman da igra 25 turnira godišnje da bi ostvario svoj cilj - TOP 20.

VK
vječni krojf
10:26 02.12.2016.

Zasto se mali ljuti?Pa ako koljeno nije bilo spremno cemu onda da ga zove?Zar zbog minulih zasluga,a koje su to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije