Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Ćorić: Odnos s izbornikom Krajanom za mene je završena priča

Davisov kup - Borna Ćorić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/9
01.12.2016.
u 12:24

Borna je jedini iz reprezentacije koji nije bio na službenom ždrijebu u Lisinskom uoči finala, a nije se pojavio ni na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon finala

Hrvatski tenisač Borna Ćorić izjavio je da je njegov odnos s izbornikom hrvatske teniske reprezentacije Željkom Krajanom završena priča, ali nije isključio mogućnost nastupa za Hrvatsku u Davis Cupu, kazavši da to ovisi o koljenu.

- Odnos s izbornikom Krajanom za mene je završena priča. Hoću li igrati Davisov kupsljedeće godine? Ovisi o koljenu - kazao je Ćorić za stranicu Croatian Tennis.

On jedini iz reprezentacije nije bio na službenom ždrijebu u Lisinskom uoči finala, a nije se pojavio ni na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon finala.

- Nisam bio dio službenog Davis kup tima pa mislim da ni ne zaslužujem biti tamo - rekao je Borna Ćorić za Croatian Tennis.

Sat vremena uoči ždrijeba odigravanja susreta u finalu Davisova kupa tenisača Krajan je odlučio promijeniti sastav te je umjesto Borne Ćorića među četvoricu igrača koje će smjeti koristiti ubacio Franka Škugora.

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada jer bilo neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa, a tjedan prije finala Davis Cupa trenirao je s ostatkom reprezentacije.

Komentara 13

DU
Deleted user
12:33 01.12.2016.

Neshvatljiv i nekorektan Krajanovi potez, izvlačenje na Borninu ozljedu ne pije vodu jer ionako se je znalo da taj četvrti igrač neće dobiti priliku da igra osim u slučaju da je Čilić pobjedio Del Potra a onda to više nije važno. Poslije ovog mislim da Krajan treba otići.

SS
sokac sa drave
12:32 01.12.2016.

Veoma jasno i pragmaticno razmisljanje mladog tenisaca.

TI
Tinaiva
14:50 01.12.2016.

Znaš kaj BOrna, koga nema bez toga se može. Za Hrvatsku se igra srcem bez obzira na mišljenja i nesuglasice. Podrška Krajanu. Zašto se uvijek u svim sportovima mješamo izbornicima u posao!? 4.200000 izbornika je u ovoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije