Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je problema

Ćorić otkrio razlog poraza: 'A do tada sam igrao savršeno...'

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
06.03.2015.
u 19:41

– Možda griješim, ali mislim da je moj pad bio uzrok poraza. Bio sam umoran, dobio sam male grčeve i noge me nisu slušale

Borna Ćorić odigrao je fenomenalna dva seta protiv Viktora Troickog, u trećem je imao break i onda je stao. Do kraja susreta je griješio i dopustio protivniku da se razmaše i na kraju izgubio meč. Bio je razočaran, a objasnio zbog čega je došlo do preokreta.

– Vodio sam 2:0 u setovima i imao break, a onda je uslijedio moj pad koji se produbljivao. Do tada sam igrao gotovo savršeno, ne pamtim kada sam igrao bolje. Čak sam i bolje servirao nego protiv Murraya. No, nakon promašenih voleja ostao sam bez snage, nisam imao energije i odigrao sam loše. Potpuno sam pao fizički i mislim da je to presudilo, rekao je mladi hrvatski tenisač i pojasnio:

– Viktor je još u drugom setu postao agresivniji, ali nije mu se isplatilo. Imao sam osjećaj da me ne može probiti. Možda griješim, ali mislim da je moj pad bio uzrok poraza. Bio sam umoran, dobio sam male grčeve i noge me nisu slušale. On je to znao iskoristiti...

Usporedbe s Đokovićem?

– Naravno da mi ne smeta, već mi godi, sjajno je kada te uspoređuju s nekim poput njega. To nosi i pritisak, ali ako želim biti u vrhu, moram se s njime znati nositi.

Pohvalio je publiku, Hrvati su u Kraljevu dočekani odlično.

– Iskrene čestitke na tome, to nije lako. Pokazali ste da nas poštujete i to cijenimo. Puno vam hvala – dodaje Ćorić koji je još rekao da će Hrvatska teško do preokreta, ali da se neće predati.

>>Borna imao sve, a potom Troickom i Srbiji darovao veliku pobjedu

>>Delić: Hvala navijačima Srbije za pljesak hrvatskoj himni!

Komentara 38

KI
kimi
19:56 06.03.2015.

Dečko je platio ceh svojih godina, ništa strašno bitno je da ima srce pokazao je da se ne plaši ni od vrhunskih tenisera. Za 2-3 godine mali će da hara po turnirima

DI
dinamojavolim1
19:55 06.03.2015.

borna nema veze,samo hrabro bit ce jos poraza i puno vise pobjeda

OR
"orlando"
23:00 06.03.2015.

Oni što gube uvjek se ljute, normalna stvar. Srbija vodi , pobjedjuje i pokazala kako se sportski navija, možete samo učiti od Srba kako se igra tenis i navijačku i kulturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije