Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACIO GA Bautista Agut

Ćorić izgubio, Hrvatska ostala bez predstavnika na Roland Garrosu

Borna ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.05.2016.
u 21:19

Batuista će u idućem kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja između prvog igrača svijeta Novaka Đokovića i Britanca Aljaža Bedenea.

Hrvatska je ostala bez predstavnika na Roland Garrosu nakon što je Borna Ćorić izgubio u 3. kolu od Španjolca Roberta Bautiste Aguta sa 2:6, 3:6, 3:6.

16. igrač svijeta protiv našeg mladog tenisača napravio je po dva breaka u svakom setu te upisao uvjerljivu pobjedu. Bio je ovo treći međusobni dvoboj Ćorića i Bautiste, te treća pobjeda Španjolca, koji je lani slavio na zemlji Umaga i Hamburga. Bornina jedina pobjeda je ove godine u Chenaiju, na tvrdoj podlozi.   

Batuista će u idućem kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja između prvog igrača svijeta Novaka Đokovića i Britanca Aljaža Bedenea

>> Možda bi Ivo na travi za Škota bio opasniji

Komentara 7

TA
tarzan
21:39 28.05.2016.

Tenis nam je pao na niske grane. I muški i ženski. Ivanišević i Majoli su bili doktori tenisa za ove danas kojima je maksimalni doseg treće kolo

PE
peugeot
21:54 28.05.2016.

Ko je ukrao reket samozvanom "Mozartu hrvatskog tenisa"?

DU
Deleted user
21:31 28.05.2016.

Borna je to dobro organizirao u Parizu, nema sto; prvi tjedan za tenis a drugi za djevojku! Ona ga vec strpljivo ceka na tribinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije