Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TORONTO

Ćorić bolji od Dodiga u hrvatskom dvoboju

Borna Ćorić
Foto: HTS
1/6
25.07.2016.
u 21:13

Ćorića u drugom kolu očekuje dvoboj protiv Čeha Tomaša Berdycha koji je u prvom kolu bio slobodan. Do sada su dva puta igrali međusobno i oba puta je slavio 30-godišnji Čeh, osmi tenisač svijeta.

U susretu prvog kola ATP teniskog turnira u Torontu iz serije Masters 1000 Borna Ćorić je u hrvatskom okršaju nakon dva sata i 23 minute igre pobijedio Ivana Dodiga 5:7, 6:4, 6:2. Bio je to njihov prvi međusobni susret.

Dodig je bolje ušao u meč osvojivši prvi set, no Ćorić je u nastavku zaigrao daleko bolje okrenuvši rezultat u svoju korist.

Ćorića u drugom kolu očekuje dvoboj protiv Čeha Tomaša Berdycha koji je u prvom kolu bio slobodan. Do sada su dva puta igrali međusobno i oba puta je slavio 30-godišnji Čeh, osmi tenisač svijeta.

Na Rogers Cupu u Torontu nastupaju još dvojica hrvatskih tenisača - Marin Čilić i Ivo Karlović. Čilić je postavljen za osmog nositelja i u prvom kolu je slobodan. U drugom ga očekuje bolji iz susreta Ive Karlovića i Amerikanca Taylora Fritza.

Masters u Torontu otkazali su Švicarac Roger Federer, Španjolac Rafael Nadal i Britanac Andy Murray.

>> Marin Čilić ostao 12., Ivo Karlović napredovao za osam mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije