Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istaknuo razloge

Becker otkrio istinu: Evo zbog čega je prekinuo suradnju s Đokovićem

Đoković
Foto: Reuters
1/7
21.01.2017.
u 09:24

- Nije sramota gubiti mečeve, izgubio je Đoković u finalima i od Murraya, Nadala ili Wawrinke. Od takvih igrača može izgubiti čak i kad igra dobro. Ali ne i od Denisa Istomina.

Kada je Boris Becker prestao trenirati Novaka Đokovića, nije odmah htio otkriti zbog čega je došlo do prekida suradnje.  No, kako vrijeme odmiče, Nijemac malo po malo ipak otkriva prave razloge. Tako je bilo i sada kada je komentirao Đokovićevo ispadanje u drugom kolu Australian Opena.

- Cijelo vrijeme je izgledao nonšalantno na terenu, a to nije Novak kojeg ja poznajem. Više bih volio da je vikao, trgao majicu, da je pokazivao emocije... Nije sramota gubiti mečeve, izgubio je Đoković u finalima i od Murraya, Nadala ili Wawrinke. Od takvih igrača može izgubiti čak i kad igra dobro. Ali ne i od Denisa Istomina. Vodio je 2:1 u setovima pa izgubio. Sve što se u tom meču dogodilo je bilo neobično, rekao je Becker pa otkrio razloge rastanka:

- U drugoj polovici godine tenis mu nije bio prioritet, što je i sam priznao. To je za mene bio glavni razlog jer sam osjetio da moj posao više nije toliko važan. Kod njega sam i sada, u meču protiv Istomina vidio nedostatak volje i želje za pobjedom, zaključio je njemački trener.

Komentara 5

KI
kimi
13:58 21.01.2017.

Kada guru dobije po turu i kada se lati prave hrane sve će doći na svoje mesto.

DU
Deleted user
09:54 21.01.2017.

Nole, rijesi se gurua, vrati Beckera; igras mlako bez adrenalina...

Avatar think pink
think pink
13:52 21.01.2017.

moš' mislit da je sam otišao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije