Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavno na Wimbledonu

Australski tenisač pogodio suca u glavu i nasmijao publiku

Kyrgios
Foto: Screenshot
1/2
29.06.2015.
u 15:23

Kyrgios je u jednom trenutku, pripremajući se za servis, imao tri loptice u rukama i jednu je htio vratiti sakupljačima. No, slučajno je pogodio linijskog suca u glavu.

Australski tenisač Kyrgios bez problema je pobijedio Argentinca Schwartzmana i plasirao se u drugo kolo Wimbledona. 26 nositelj slavio je sa 6:0, 6:2, 7:6 (6).

No, susret će se pamtiti i po jednoj sceni koja je nasmijala publiku, a video je postao hit na društvenim mrežama. Naime, Kyrgios je u jednom trenutku, pripremajući se za servis, imao tri loptice u rukama i jednu je htio vratiti sakupljačima. No, slučajno je pogodio linijskog suca u glavu. Nakon toga mu se ispričao te se zajedno s publikom nasmijao.

>>Evo kako zvuči kad spojite urlike Ćorića, Đokovića... s melodijom valcera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije