Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Ženeva

Marin Čilić posrnuo u četvrtfinalu, Santiago Giraldo ipak prejak

Marin Čilić
Press Association/Pixsell
21.05.2015.
u 13:44

Završilo je 7:6, 6:3 za sat i 29 minuta igre i znalo se da je Kolumbijac neugodan na zemlji, ali nije poticajno što Čilić nije stvorio niti jednu priliku za break u meču

Marin Čilić nije uspio proći Santiaga Giralda na ATP turniru u Ženevi i plasirati se u polufinale. Kolumbijac je za sat i 29 minute igre slavio 7:5, 6:3. Nažalost, ovaj put se nije dogodio čudesni preokret kao protiv Andreja Rubljeva u osmini finala i naš najbolji tenisač se kao drugi nositelj oprašta.

Ponovno prerano, nikako da uđe u onu formu kakva ga je krasila u trenucima osvajanja US Opena. Ozljeda ramena za to je kriva, na predug period ga je izbacila iz stroja i samim time iz takta. No sigurno je da ima mentalne snage vratiti se, pomoći će mu u tome (opet) trener Goran Ivanišević.

Znalo se da je Giraldo neugodan na zemlji i samim time bio je pravi test za Čilića, koji se držao sve do 5:5 u prvom setu i pokleknuo na samom kraju, kao protiv Rubljeva.

Slavio je Kolumbijac 7:5 i u ušao s dodatnim poticajem u drugi set, odmah kod 2:2 napravio break i naš tenisač više se nije vratio. Loš je podatak i to da nije u cijelom meču imao niti jednu priliku za break.

>> Marin Čilić čudesno preokrenuo protiv Rubljova i ušao u četvrtfinale!

Komentara 4

Avatar dosadni
dosadni
13:58 21.05.2015.

a di je sad Gospa ?

DU
Deleted user
17:51 21.05.2015.

gledao sam prošli meč spašavao je meč loptu protiv nekog amatera ... ako ej danas ponovio igru ne čudi rezultat

PE
peugeot
17:05 21.05.2015.

Zao mi je sto to moram da kazem. Zao mi je jer sam bio veliki Goranov navijac dok je igrao. On je bio "ludi talenat" i mogao je svojevremeno biti i broj jedan na ATP. Ali - nije. Zasto , Zato sto se nije znao kontrolisati u krucijalnim trenucima kad se mec odlucuje. A to stoga jer nije imao mentalnu cvrstinu. I sve mu bi bazirano na servisu. Ako je prvi servis prolazio i klizio (kao one davne nedjelje protiv Medvedeva na pariskom Berçu-ju) onda je posao bio zacas obavljen. Ali, kad servis nije isao - pustao bi mec. Gorane, zao mi je, ali ono sto si za "Cilija" mogao uciniti (da mu popravis servis ! ) vec si ucinio. Misljenja sam da sad Cilicu - i to pod hitno - (prolaze teniske godine neumitno) treba neki stari iskusni teniski lisac koji je bio jako poznat dok je igrao po smislu za taktiku i odlicnim nervima. O kondicionoj spremnosti ne treba uopste trositi rijeci. To se - podrazumijeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije