Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Washington

ATP Washington: Karlović s Monfilsom za naslov

Gael Monfils
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
24.07.2016.
u 09:59

Danas boriti za svoj drugi uzastopni naslov, poslije prošlotjednoga na travi Newporta.

Ivo Karlović igrat će u finalu ATP turnira iz serije 500 u Washingtonu protiv Francuza Gaela Monfilsa (u 21 sat). 

Karlović je na tvrdoj podlozi u glavnom američkom gradu u polufinalu s 6-4, 6-4 pobijedio Amerikanca Stevea Johnsona, 25. tenisača svijeta, pa će se danas boriti za svoj drugi uzastopni naslov, poslije prošlotjednoga na travi Newporta.

Na putu ka osmom naslovu stajat će mu drugi nositelj Francuz Gael Monfils, koji je s 6-4, 6-0 nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva. Monfils je ranije izbacio Bornu Ćorića, a protiv Karlovića vodi s 3-2 u međusobnim obračunima. Zadnji puta su igrali prije pet godina u Madridu, kada je Francuz u prvom kolu slavio sa 6-3, 7-6.

>>'Navijači navijaju za moje suparnike jer sam visok'

>>Karlović osmom uzastopnom pobjedom do finala u Washingtonu

Komentara 1

DU
Deleted user
13:16 24.07.2016.

Ajmoooo Dr. Ivo; budi doktor i za Monfilsa! SRETNOOOOO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije