Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Toronto

Karlović lakoćom slavio u hrvatskom 'derbiju' protiv Čilića

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.07.2016.
u 22:53

Karlović je potpuno zasluženo izbacio Čilića, kojeg nije išao servis i radio je previše neprisiljenih pogrešaka.

U hrvatskom okršaju 2. kola ATP Masters 1000 turnira u kanadskom Torontu Ivo Karlović je slavio protiv Marina Čilića sa 6-4, 7-6 (3).

Karlović je potpuno zasluženo izbacio Čilića, kojeg nije išao servis i radio je previše neprisiljenih pogrešaka, dok je Ivin početni udarac bio gotovo nedodirljiv za Marina. Karlović je u dvoboju imao 20 aseva, samo tri dvostruke pogreške, dok Čiliću nije ponudio niti jednu "break-priliku".

U prvom setu Karlović je oduzeo servis Čiliću kod 1-1, a drugi set je otišao u "tie-break" u kojem je Karlović došao do vodstva od 5-2 i dobio meč koji je trajao sat i tri minute. Bio je to četvrti međusobni dvoboj Čilića i Karlovića, a do večeras je Čilić vodio s 2-1. 

 Karlović je tako nastavio s fantastičnom serijom u prošla tri tjedna u kojima je osvojio turnir u Newportu i nesretno izgubio finale Washingtona, dok je Čilić kao osmi nositelj Toronta bio slobodan u 1. kolu.   
 U 3. kolu Karlović ide na boljega iz dvoboja Bugarina Dimitrova i Kanađanina Shapovalova.

Komentara 8

KO
kodifan
23:05 27.07.2016.

Bravo Ivo... kapa do poda...pokazao si tko je broj 1 u Hrvatskoj

LA
LacoLaco
23:38 27.07.2016.

Svaka cast i cestitke. Nedaj se Ivo i da Ti dragi Bog da samo zdravlje, ostalo ces sam.

AL
alexije
01:53 28.07.2016.

Sta sam pisao neki dan,kad je Ivo dosao u polufinale USA capitale. Trenutno bez premca u Hrvatskoj.Bravo stari ocitaj lekciju djecici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije