Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

ATP Rotterdam - Čilić i Dodig doznali suparnike

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
09.02.2016.
u 21:30

U Rotterdamu nastupa i Borna Ćorić koji će u 2. kolu igrati protiv protiv boljeg iz ogleda između Francuza Gaela Monfilsa i Latvijca Ernestsa Gulbisa.

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Ivan Dodig doznali su suparnike u 2. kolu ATP teniskog turnira u Rotterdamu.

Čilić će u dvoboju 2. kola igrati protiv luksemburškog tenisača Gillesa Mullera koji je u dvoboju 1. kola pobijedio Talijana Andreasa Seppija 4-6, 7-6 (2), 6-4. Čilić do sada nije igrao protiv Mullera, 40. tenisača s ATP ljestvice. 

Dodiga očekuje Nijemac Philipp Kohlschreiber koji je u prvom kolu porazio Francuza Juliena Benneteau 6-4, 6-4. Dodig i Kohlschreiber su do sada igrali pet puta međusobno, hrvatski tenisač je slavio dva puta, a posljednji put 2013. u Wimbledonu. Ukoliko obojica budu uspješni i u 2. kolu Čilić i Dodig će se sastati međusobno u četvrtfinalu.

U Rotterdamu nastupa i Borna Ćorić koji će u 2. kolu igrati protiv protiv boljeg iz ogleda između Francuza Gaela Monfilsa i Latvijca Ernestsa Gulbisa.

REZULTATI:

Hyeon Chung (Kor) - Guillermo Garcia-Lopez (Špa) 5-7, 6-4, 6-4
Marcos Baghdatis (Cip) - David Goffin (Bel) 6-1, 5-7, 7-6 (5)
Philipp Kohlschreiber (Njem) - Julien Benneteau (Fra) 6-4, 6-4
Gilles Muller (Luk) - Andreas Seppi (Ita) 4-6, 7-6 (2), 6-4

>> Marin Čilić svladao neugodnog Istomina i plasirao se u drugo kolo

Komentara 1

DU
Deleted user
12:12 10.02.2016.

Dodig i Coric imaju teske protivnike. Mozda i Cilic, jer Muller igra dobro u Rotterdamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije