Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP NICA

Borna Ćorić propustio 11 break-lopti i ostao bez prvog finala u karijeri!

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
22.05.2015.
u 18:59

Slavio je Leonardo Mayer sa 6:4, 6:3 za 86 minuta igre

Borna Ćorić nije uspio ni u svom trećem ATP polufinalu stići do finala, bolji od njega u Nici bio je sa 6:4, 6:3 Leonardo Mayer i za uspjeh mu je trebalo 86 minuta igre.

Velika je ovo šteta, možda je i pritisak dostigao našeg talentiranog tenisača, jer imao je 11 prilika za break i sve ih propustio! Čak devet ih je imao u drugom setu. Mayer je pak iskoristio po jednu u svakom setu i time stigao do značajne pobjede, zemljane uvertire za veliki Roland Garros, koji počinje 24. svibnja.

Unatoč porazu, Borna će od ponedjeljka 25. svibnja imati ranking karijere. Pomaknut će se do 44. pozicije ako sve bude prema planu. Mayer će pak u finalu turnira igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema, koji je izbacio drugog nositelja Johna Isnera sa 7:6 (5), 6:3.

>> Sjajni Borna Ćorić ušao u polufinale Nice i osigurao renking karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije