Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fenomenalna izmjena

ATP izabrao poen dana: Evo kako je Borna oduševio cijeli svijet!

Borna Ćorića
Foto: Screenshot
1/2
25.10.2014.
u 12:32

Radilo se o dugoj razmjeni udaraca, a u konačnici je Borna na mreži uspio osvojiti poen i dobiti pohvalu komentatora te podići publiku na noge

Borna Ćorić sinoć je odigrao fenomenalan susret, najbolji u svojoj karijeri i pobijedio Rafaela Nadala sa 6:2, 7:6 (4). To mu je sasvim sigurno najveća pobjeda u životu, a strani mediji puni su hvale na njegov račun.

Hrvatski tenisač pokazao je izniman talent i borbenost, ali ono što je sve oduševilo su njegova izdržljivost i zrelost, iako ima svega 17 godina. Borna je jučer odigrao puno lijepih poena, ali ATP World Tour je u svojoj rubrici "Hot Shot" izdvojio jedan s početka drugog seta.

Radilo se o dugoj razmjeni udaraca, a u konačnici je Borna na mreži uspio osvojiti poen i dobiti pohvalu komentatora te podići publiku na noge. Pogledajte poen i uživajte!

>>Ćorić: Ovo je nevjerojatno, ponosan sam na sebe

>>Pobjeda karijere! Sjajni Ćorić izbacio velikoga Nadala

Komentara 7

Avatar targus
targus
13:07 25.10.2014.

Iako je Nadalovo zdravstveno stanje pomoglo da lošije igra, svaka čast Borni na pobjedi... Nek samo tak i dalje nastavi igrati,..pa nek za par godina osvoji sve što se može...!! Forza Borna!!!

HA
Hancov
13:10 25.10.2014.

Borna ti si ponos Hrvatske !!!

Avatar nula
nula
13:23 25.10.2014.

Ovo ne moze bilo tko. Bravo Borna !! Nadam se da ce se njegovo okruzenje pobrinuti da ostane jednostavan , da mu slava ne udari u glavu , jer 17 godina je tesko doba , izasao je iz djetinjstva a jos nije stigao u odrasle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije