Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo kolo

ATP Estoril: Ćorić protiv Brazilca Dutre Silve

Borna Ćorić
Slavko Midžor/PIXSELL
26.04.2016.
u 18:42

Bit će to prvi dvoboj Ćorića i 32-godišnjeg brazilskog tenisača koji je trenutno na 101. mjestu pojedinačne ATP ljestvice

Brazilac Rogerio Dutra Silva bit će suparnik Borni Ćoriću u drugom kolu ATP turnira u Estorilu nakon što je u utorak u prvom kolu svladao Nijemca Benjamina Beckera sa 6-4, 6-1.

Brazilcu je to bila prva pobjeda na ATP turnirima u 2016. godini, a ukupno tek 15. u karijeri. Zanimljivo, Dutra Silva je Beckera svladao identičnim rezultatom kojim je hrvatski tenisač u ponedjeljak pobijedio Talijana Andreu Arnaboldija.

Bit će to prvi dvoboj Ćorića i 32-godišnjeg brazilskog tenisača koji je trenutno na 101. mjestu pojedinačne ATP ljestvice, odnosno 61 mjesto niže u odnosu na 19-godišnjeg hrvatskog Davis Cup reprezentativca. U slučaju pobjede Ćorić će se treći put u ovoj sezoni probiti u četvrtfinale. Prethodno mu je to uspjelo u Chennaiju i Marakešu, a na oba ta turnira je dospio do finala. U Chennaiju ga je u dvoboju za trofej pobijedio Švicarac Stan Wawrinka, a u Maroku Argentinac Federico Delbonis.

ATP Estoril - 1. kolo:

Paul-Henri Mathieu (Fra) - Gastao Elias (Por) 6-3, 6-4

Taro Daniel (Jap) - Steven Diez (Kan) 7-5, 6-1

Kyle Edmund (VB) - Daniel Gimeno-Traver (Špa) 6-3, 7-5

Guillermo Garcia-Lopez (Špa/5) - Michael Berrer (Njem) 6-3, 7-6 (3)

Rogerio Dutra Silva (Bra) - Benjamin Becker (Njem) 6-4, 6-1

Inigo Cervantes (Špa) - Daniel Munoz (Špa) 6-4, 6-1

Komentara 1

FI
fikan91
20:15 26.04.2016.

Ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije