Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI DVOBOJ

Ćorić ostvario veliku pobjedu i za četvrtfinale igra protiv Karlovića!

Borna Ćorić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
20.04.2015.
u 17:44

Na ATP turniru u Bukureštu, Borna je sa 6:2, 6:7 (4), 7:6 (2) bio bolji nego Sergij Stakhovski

Borna Ćorić nastavio je s odličnim tenisom te se na ATP turniru u Bukureštu plasirao u osminu finala nakon pobjede od 6:2, 6:7 (4), 7:6 (2) nad Ukrajincem Sergijom Stakhovskim.

Trebalo mu je za ovu veliku pobjedu čak dva sata i 41 minuta, a u osmini finala čeka ga ni manje ni više nego Ivo Karlović! On je kao treći nositelj turnira imao slobodno u prvom kolu i priključuje se na turnir direktno u osmini finala. Zanimljivo, Ćorić i on nikad dosad nisu igrali međusobno, ali se sigurno itekako dobro poznaju.

Što se samog meča tiče, jaki Ukrajinac dao je sve od sebe da svlada Ćorića, ali jednostavno nije išlo, naš tenisač uporno se vraćao u meč. Nakon što je prvi set uvjerljivo dobio, u sljedećem je gubio servis čak triput, ali ga je i vraćao. Posebno je značajan onaj kad je kod 5:6 Stakhovski servirao za set i nije uspio. Poslije je u napetom tie-breaku došao do cilja, ali vidjelo se da ništa nije ni izbliza gotovo.

U trećem setu obojica su bili itekako koncentrirani i oprezni, nije bilo niti jednog breaka, a ono što je posebno zanimljivo jest da Ćorić servis nije izgubio čak ni u tie-breaku pa je protivniku dozvolio sam dva poena i stigao do uvjerljive pobjede!

Sjajna je vijest u cijeloj priči i to što hrvatski tenisač sigurno igra u četvrtfinalu Bukurešta.

>> Borna Ćorić u glavnom turniru Monte Carla

Komentara 2

PE
peugeot
23:36 21.04.2015.

Mali, mali, sad ce Dr Ivo da te gadja svojim projektilima pravo s nebodera, a ti sad vidi sta ces i kako ces ! Nece te nista boliti u Dr Ivinoj ordinaciji, ne boj se, brzo ce se sve zavrsiti, primit ces samo dvije injekcije ne vise (7:6, 7:6). I, na kraju, prepisat ce ti nekakvu pomadu protiv bubuljica i sigurno ce ti reci da si kupis kamilicu u cvijetu.

KH
KLADA.hr__KLADA.hr__KLADA.hr
17:52 20.04.2015.

Bravo Borna! Sad mudro odaberi trenera i nema ti kraja. Novi Nole!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije