Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE PA NE IDE

Arena kao da je ukleta: U njoj su gubili rukomentaši, Cedevita, tenisači...

Davis Cup
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
28.11.2016.
u 14:29

Hrvatska je propustila osvojiti Davisov kup, a prvi je put u povijesti to uspjelo Argentini.

Nakon što je Marin Čilić poveo 2:0 u setovima protiv Juana Martina Del Porta, hrvatski navijači u Areni bili su u transu, a na pokalu Davisova kupa već smo u mislima ispisivali imena naših tenisača. No, samo nekoliko sati kasnije tužna lica hrvatskih tenisača sve su govorila, Hrvatska je propustila osvojiti Davisov kup, a prvi je put u povijesti to uspjelo Argentini.

Na kraju je ispalo da je zagrebačka Arena ukleta za hrvatski sport, barem što se finala tiče. Izgubili su hrvatski rukometaši finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske, izgubila je Cibona i finale ABA lige od Partizana onom čudesnom tricom Kecmana 0,6 sekundi prije kraja, a sada su i naši tenisači propustili dotući Argentince koji su već bili na koljenima. 

>> Spavaš li mirno, Juane Martíne del Potro?

Komentara 6

RI
rikavac
17:00 28.11.2016.

Da pustite u prodaji karte sa pristupacnim cijenama da mogu doc pravi navijaci da daju podrsku i navijaju a ne samo vip karte i karte po cijeni 100 eura gdje dolaze elita kojoj je bitno samo da ih se snimi i da novinari mogu pisat da su bili a od njihovog navijanja nista. Trebali ste im lezaljke stavit da mogu lezat.

DU
Deleted user
15:42 28.11.2016.

Ma nema to nista sa proklestvom vec su u pravim trenutcima protivnici bolji od nas...

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
01:29 29.11.2016.

Karlović je jedan obični veliki i psihički nestabilan tip, a i Čilić samo ponekada uspije nadići svoj mentalni sklop...jednostavno nije materijal za vrhunske igrače, jer poklekne pred opterećenjem trenutka. Čilić je vrlo dobar igrač, ali nije za sam vrh, bez obzira koliko bi mi to htjeli. Dan prije početka meča poželio sam sreću našim igračima uz nadu da neće podleći našem mentalnom sklopu. Mali je broj ljudi koji to mogu, ali takvih trenutno nema na vidiku u Hrvatskoj. Žao mije ali je tako. Kada je Čilić vodio 2:0 nazvao me prijatelj iz Opatije i euforično rekao da smo osvojili Davis cup...rekao sam mu da je sada kritično i da se bojim nastavka.Rezultat znate...ponovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije