Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda

Andy Murray propušta i četvrtfinale Davis Cupa

Britain Tennis - Barclays ATP World Tour Finals - O2 Arena, London - 14/11/16 Great Britain's Andy Murray reacts during his round robin match against Croatia's Marin Cilic  Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.03.2017.
u 15:52

"Najvažnije mu je da potpuno izliječi tu ozljedu, jer ga nakon toga čekaju tri mjeseca u kojima je puno velikih turnira", zaključio je Jamie Murray.

Najbolji svjetski tenisač Andy Murray, koji je zbog ozljede lakta bio prisiljen odustati od nastupa na ovotjednom turniru Masters 1000 serije u Miamiju, iz istog će razloga propustiti četvrtfinalni dvoboj Davis Cupa u kojem Velika Britanija gostuje kod Francuske, otkrio je u razgovoru za britanske medije Andyjev brat Jamie.

"Radi se o ozljedi koja zahtijeva mirovanje. Rekao mi je da može izvoditi sve udarce, osim servisa, te da mu je za oporavak potreban odmor", otkrio je Jamie Murray koji će se u utorak naći među četvoricom igrača koje će britanski izbornik Leon Smith nominirati za dvoboj u Rouenu koji je na rasporedu od 7. do 9. travnja.

"Prema mojim saznanjima Andy neće biti u Francuskoj, no ako bude, to će biti odlično za našu momčad", izjavio je Jamie Murray, jedan od najboljih igrača svijeta u konkurenciji parova.

Britanci su bez Andyja Murrayja u sastavu u veljači izborili mjesto u četvrtfinalu pobijedivši na gostovanju u Kanadi 3-2, nakon što je mladi kanadski tenisač Denis Shapovalov početkom trećeg seta odlučujućeg meča protiv Kylea Edmunda u bijesu napucao loptu i slučajno pogodio glavnog suca, zbog čega je bio diskvalificiran, a pobjeda je dodijeljena Britancima.

Andy Murray je prijavljen za turnir u Monte Carlu, koji je na rasporedu od 16. do 23. travnja, ali njegov stariji brat nije uvjeren da će se najbolji svjetski tenisač stići do tada oporaviti.

"Najvažnije mu je da potpuno izliječi tu ozljedu, jer ga nakon toga čekaju tri mjeseca u kojima je puno velikih turnira", zaključio je Jamie Murray.

>>Nadal preokretom do pobjede u 1000. meču u karijeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije