Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Andy Murray i Britanci zbog straha od terorizma odgodili put u Belgiju

Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.11.2015.
u 17:37

Međunarodna teniska federacija je objavila kako je "zabrinuta zbog činjenice da je Belgija podigla nivo uzbune u Bruxellesu na najviši, četvrti nivo".

Teniska reprezentacija Velike Britanije odgodila je put u Belgiju na finale Davis Cupa zbog straha od terorističkih napada.

Finale Davis Cupa trebalo bi se igrati od 27. do 29. studenoga u Gentu koji je 50 kilometara udaljen od Bruxellesa

Nagađa se kako će Britanci predvođeni Andyjem Murrayom ipak u ponedjeljak krenuti na put u Belgiju. To će biti prvo finale za Britance nakon 37 godina, dok je Belgija izborila prvo finale u povijesti Davis Cupa.

Međunarodna teniska federacija je objavila kako je "zabrinuta zbog činjenice da je Belgija podigla nivo uzbune u Bruxellesu na najviši, četvrti nivo".

>> Roger Federer i Novak Đoković igrat će u velikom finalu

Komentara 1

PE
petarrr
17:55 22.11.2015.

U naslovu pise odgodili putivanje a u clanku da idu u belgiju... A jeste u rcuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije