Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispao s Wimbledona

Ćorić poveo 2:1 u setovima protiv Seppija, a onda potpuno stao

Borna Coric
MAJA HITIJ/DPA/PIXSELL
02.07.2015.
u 19:17

Borna može biti nesretan što je propustio veliku priliku, ali i zadovoljan jer mu je drugo kolo najbolji plasman na ovom prestižnom turniru, a kako mu je tek 18 godina, pred njim je još puno turnira

Borna Ćorić završio je svoj nastup na ovogodišnjem Wimbledonu, ispao je u drugom kolu. Bolji od njega bio je Andreas Seppi koji je slavio u pet setova, bilo je 4:6, 6:4, 6:7 (3), 6:1, 6:1.

Mladi hrvatski biser odigrao je još jedan solidan meč, ali baš kao i u prvom kolu, ponestalo mu je snage. Ovoga puta ipak njegov borbeni duh nije bio jači od tijela koje nije moglo izdržati sve napore pa je kapitulirao nakon tri sata i 37 minuta.

U prvom setu Borna je napravio break kod 4:4 i bez problema servisom potvrdio set. Odlično je krenuo i u drugom, poveo sa 2:0, ali onda je Talijan zaigrao bolje i s dva breaka preokrenuo te izjednačio na 1:1. U trećem se vodila velika borba, Seppi je vodio 4:0 i 5:1, ali Hrvat se vratio i na kraju bio mirniji u 13. igri te poveo sa 2:1 u setovima, ali više od toga nije mogao. Nestao je tada s terena i Seppi je sa dva puta po 6:1 priveo meč kraju.

Borna može biti nesretan što je propustio veliku priliku, ali i zadovoljan jer mu je drugo kolo najbolji plasman na ovom prestižnom turniru, a kako mu je tek 18 godina, pred njim je još puno turnira i bit će prilike za veći rezultat.

>>Mlada Španjolka izbacila Mirjanu Lučić-Baroni iz Wimbledona

Komentara 3

OR
@orlando
23:44 02.07.2015.

Oooooooo, čak drugo kolo, oooo...

Avatar germanikus
germanikus
21:14 02.07.2015.

Još jedan u nizu vječitih talenata!

DH
dalibor.hren
04:51 04.07.2015.

Manje napuhanosti i više trninga......... neće biti grčeva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije