Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILA JE KASATKINA

Ana Konjuh zaustavljena u drugom kolu US Opena

Ana Konjuh
Foto: Marko Prpić/Pixsell
02.09.2015.
u 20:30

Ana je imala dosta problema na svom servisu, što je Kasatkina iskoristila i u oba seta napravila break kod 4:4.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:30 02.09.2015.

gdje vam je vijest da je cilic sa 3:0 prosao utrece kolo?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:32 03.09.2015.

Gledao sam ovaj match i moram priznati da Konjuh ne nepreduje onako, kako je vecina nas ocekivala. Cura nema plan "b", niti timimg za doziranje udaraca, nego lupa k`o i Lucicka, pa ako udje, onda je neobranjivo. Tako je napravila duplo vise nepriseljenih pogresaka nego protivnica. Ako zeli korak dalje, mora raditi na taktickoj pripremi a posebno mora smrsati, odnosno baby-speck od 3-4 kile mora nestati i mora nabiti kondiciju. Cinjenica je da lako odustaje od lopti, koje bi bez problema mogla stici, kad bi se bolje kretala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije