Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILA JE Roberta Vinci

Ana Konjuh zaustavljena u drugom kolu

Tennis - Aegon Open Final - Nottingham Tennis Centre - 15/6/15 Ana Konjuh of Croatia in action during the Final Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.08.2016.
u 21:33

Bio je ovo treći međusobni susret Konjuh i Vinci i druga pobjeda Talijanke.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u New Havenu, nju je u 2. kolu za manje od sat vremena svladala druga nositeljica Talijanka Roberta Vinci sa 6-2, 6-2. 

Konjuh je dobro krenula u dvoboj i u prvoj igri, koja je trajala više od sedam minuta, imala dvije "break-lopte", ali u tim je trenucima griješila, pa se iskusna Talijanka izvukla iz nezgodne situacije. Naša je mlada igračica potom dva puta držala svoj početni udarac, ali je u šestoj igri prvog seta napravila dvije velike pogreške na startu svog servis-gema, nakon dvostruke servis pogreške promašila je i "zicer" na mreži. Kod rezultata 0-40 Vinci je pogodila forhend i osigurala tri vezane "break-lopte" od kojih je iskoristila odmah prvu. Za potvrdu prvog seta Talijanka je još jednom oduzela servis Konjuh za 6-2.

I drugi set se odvijao slično kao i prvi, Konjuh je svoje rijetke prilike propuštala velikim promašajima, dok je Vinci strpljivo čekala svoje prilike i dočekala ih. Ponovno je prvi "break" ostvarila za 4-2, a zatim ga i potvrdila za konačnih 6-2.

Bio je ovo treći međusobni susret Konjuh i Vinci i druga pobjeda Talijanke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije