Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTATAK ODGOJA

Ajlu Tomljanović grubo vrijeđaju na Facebooku zbog odlaska u Australiju

Ajla Tomljanović
Davor Puklavec/PIXSELL
29.07.2014.
u 20:25

Govore joj da je izdajica, pohlepnica, sramota i da se ne bi smjela više nikada vratiti u Hrvatsku.

Ajla Tomljanović je prihvatila australsko državljanstvo i napustila hrvatski tenis, što je izazvalo dosta burne reakcije javnog mnijenja, a neke od njih se mogu vidjeti i na Ajlinom Facebook profilu.

- Sramota! Više se ni ne vraćaj u Hrvatsku - jedna je od blažih koje stoje ispod Ajlinih objava na profilu.

Ima i onih u kojima se Ajlu optužuje da je izdajica i pohlepnica, pa do onih grubljih gdje ju se vrijeđa na način na koji se sigurno ne bi trebalo vrijeđati. Posebno jer mnogi koji donedavno našu tenisačicu vrijeđaju sigurno nisu pratili njenu karijeru.

Izabrala je što smatra najboljim za svoj teniski put i to treba poštivati, bez obzira sviđalo se nekome ili ne. Također, možda je zbog cijelog pritiska javnosti Ajla kiksala već u prvom kolu WTA turnira u američkom Stanfordu. Porazila ju je naturalizirana Nijemica Andrea Petković sa 1:6, 4:6.

>> Ajla Tomljanović preko noći postala Australka!

Komentara 35

RJ
ribolovac Jura
20:58 29.07.2014.

Ostavite djevojku na miru i neka uživa u svom talentu. Pa pola Hrvatske će nam iseliti trbuhom za kruhom, a sada je problem jedna mlada djevojka koja je uzela uvaženo Australsko državljanstvo. Koliko nam mladih i pametnih ljudi iseljava to nikoga ne zabrinjava. To se nije događalo ni za vrijeme OZN-e i UDB-e. Ostavite djevojku na miru zle duše!!!!!!!!!!!!! E moj narode zapjeva naš Marko!!!

MO
mbuljat@optinet
23:21 29.07.2014.

Bravo mala nisi ništa lošija hrvatica zato što si otišla, baš suprotno pokazala si toj korumpiranoj gamadi iz HTS da nisu vrijedni tvog talenta, a izbornica prćardala svoj život sad vi na tebi zaradila

VE
vetlanda22
00:12 30.07.2014.

Naravno kada ćete ulagati vlastiti novac na dnevnoj bazi minimalno 200Kn kada imate petogodišnje dijete bez opreme, a u kasnijoj fazi taj iznos vrtoglavo raste(više sati treninga +kondicijski + putovanja+prehrana) i kada se unutar svoje obitelji odričete i mnogih stvariri i to radite 15 godina ! I ne postoji nitko baš nitko ni politika ni savez tko ima pravo ili može Vam n akartu domoljublja nametati norme. Jer dok ne uspijete Vi za njih ne postojite, trenirate u najgorim uvjetima i terminima i sve plaćate sami ( dok se ti isti rekreiraju u prime time) ! Stavljate na kocku budućnost svoga dijeteta ,a moguće su ozlijede, a moguće je i zapostavite školu i od čega će živjeti moje dijete ako ne uspije od domoljublja , a uložilo je svoje djetinjstvo,svoje zdravlje,750 sati treninga godišnje u sedmoj godini života ,1600 sati treninga godišnje u šesnaestoj godini života. Zato samo obitelj koja je sve to uložila ima pravo na odluku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije