Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavna aplikacija

Što hrvatski političari kažu na ovo?

Jadranka Kosor
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
04.05.2015.
u 12:45

Program je očito samo za zabavu i nemojte se previše naljutiti ako niste zadovoljni rezultatom koji dobijete

Pravi hit na internetu postala je aplikacija How-Old.net koja iz vaše fotografije procjenjuje koliko imate godina, odnosno koliko staro na njoj izgledate.

Mora se priznati da je ideja vrlo zabavna, no Microsoftova aplikacija ima i mnogo mana pa smo tako ubacili fotografije premijera Zorana Milanovića fotografirane istog dana na istom događaju, ali iz različitih kutova, i dobili sasvim drukčiji rezultat koliko godina mu aplikacija procjenjuje.

Kerum na jednoj 27-godišnjak, a na drugoj 79-godišnjak

I razlika u godinama premijera nije bila nimalo mala – na jednoj fotografiji sa sjednice Vlade 30. travnja Milanović ima 32, a na drugoj 26 godina. U stvarnosti Zoran Milanović ima 48 godina, ali nam premijer, barem prema ovoj aplikaciji, izgleda mnogo mlađe.

Najdrastičniji primjer dobili smo na dvije fotografije bivšeg splitskog gradonačelnika, 54-godišnjeg Željka Keruma, kojemu je aplikacija na prvoj fotografiji kazala da izgleda kao 27-godišnjak, a na drugoj kao 79-godišnjak.

Nemojte se previše naljutiti, ako rezultat nije zadovoljavajući

Program je očito samo za zabavu i nemojte se previše naljutiti ako niste zadovoljni rezultatom koji dobijete.

Ispod teksta pogledajte koliko godina je ovaj program dao još nekih hrvatskim političarima i svjetskim moćnicima.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:53 04.05.2015.

Jadno da jadnije ne može, pogledajte na što liči naslovnica večernjeg i koje su teme zastupljene pa sad ste pali niže od 24 sata.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:00 04.05.2015.

E Ivica što ti to treba. Uvlakajuči se Milanoviću, pa mu stavi mu da ima 21 god. možda nešto i dobiješ. Stvarno to veze nema sa slikama samo sa štovanjem. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
19:26 04.05.2015.

Ha ha ha...sad su i u sjevernoj koreji objavili da ima jedna zemlja u eu koja kkntrolira medije i gdje njihov vodja ima manje godina od naseg... brzo smijeniti urednika korea suna... ima boljih.uvlakaca od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije