Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna ludnica u T-Centrima

Zaigrajte “Virtualni nogomet” u T-Centrima i osvojite nagrade

Virtualni nogomet
PR FOTO
29.06.2016.
u 13:00

Sve ljubitelje nogometa i virtualnih tehnologija Hrvatski Telekom i Samsung pozivaju u T-Centre diljem Hrvatske, gdje do 10. srpnja ove godine imaju priliku zaigrati igru „Virtualni nogomet“ na Samsung GEAR VR uređaju. 

Hrvatski Telekom i Samsung pripremili su ovog ljeta virtualno iznenađenje za sve ljubitelje nogometa u T-Centrima u Zadru, Zagrebu, Splitu i Osijeku. Posjetitelji 11 odabranih T - Centara imat će priliku zaigrati virtualni nogomet na Samsung GEAR VR virtualnim naočalama, a najbolji će kući ponijeti nogometnu loptu, ruksak, bočicu za vodu ili kišobran.

Samsung Gear VR virtualne naočale zajedno sa Samsung pametnim telefonima daju potpuno novo iskustvo virtualne realnosti. Jednostavne su za korištenje te u trenu vode korisnika u novu dimenziju i omogućuju gledanje filmova, igranje igrica, odlaska na virtualni odmor i još mnogo toga. Virtualne naočale dostupne su i inače u odabranim T-Centrima, kako bi se korisnike upoznalo s Magenta 1 svijetom pogodnosti Hrvatskog Telekoma na inovativan i zanimljiv način.

Sve do 10. srpnja, Samsung promotori će u T - Centrima  posjetiteljima predstaviti igricu i uvesti sve zainteresirane u virtualni svijet nogometa i dobre zabave. Raspored samih promotora dostupan je na na web stranici Hrvatskog Telekoma, a vama još predstoji da odaberete najbliži T-Centar:

Zadar: T-Centar Zadar Supernova, Ulica akcije Maslenica 1, 23000 Zadar

Split: T-Centar Split Joker, Put brodarice 6, 21000 Split

Osijek: T-Centar Osijek, Porta Nova, Svilajska 31A, 31000 Osijek

Zagreb: T-Centri u shopping centrima Avenue Mall, Arena Centar, City Center one West, City Center one East te ostali T-Centri u Zagrebu: Iblerov Trg 7, Avenija Dubrava 47, Vukovarska 23, Trg Petra Preradovića 3.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije