Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otok sveti nikola

WinDays17 održava se od 25. do 28. travnja u Poreču

WinDays17
Foto: WinDays17
1/2
01.12.2016.
u 16:41

Early bird prijave za konferenciju koje predstavljaju povoljnije cijene kotizacija, otvorene su od 1. prosinca i trajat će do 26. veljače 2017.

Najveći susret stručnjaka iz businessa i IT industrije u Hrvatskoj – konferencija Microsoft WinDays17 – održat će se sljedeće godine od 25. do 28. travnja na lokaciji Valamar Isabella Island Resort, na otoku Sveti Nikola, u neposrednoj blizini Poreča, a prijave za sudjelovanje su otvorene od 1. prosinca 2016.

Sedamnaesto izdanje Microsoft WinDays konferencije namijenjeno je predstavnicima gospodarstva, javne uprave,  ICT stručnjacima, poduzetnicima te pripadnicima akademske zajednice i medija. U poslovnom dijelu Konferencije, od 25. do 26. travnja, brojni domaći i strani stručnjaci iz svijeta businessa, marketinga, startupova moći će dobiti vrijedne savjete i informacije o tome kako angažirati korisnike putem novih proizvoda i usluga, kako optimizirati poslovanje i transformirati svoj proizvod te kako osnažiti zaposlenike s novim alatima i uvidima. Tehnološki dio Konferencije donosi novosti i trendove iz IT svijeta, u čemu će uživati mnogobrojni “IT-jevci“, od 26. do 28. travnja.

- Prošlogodišnja rekordna posjećenost WinDays konferencije potvrdila je da su WinDaysi već godinama najvažnije mjesto okupljanja ljudi iz različitih branši, koji ovdje grade mrežu kontakata, ostvaruju nove suradnje te dobivaju informacije o tome kako iskoristiti moć tehnologije za vlastiti uspjeh. U tom smjeru nastavljamo i u 2017. godini. Na prethodnoj WinDays konferenciji naglasak je bio na pokretanju ideja, a ove ćemo se godine fokusirati na njihovu implementaciju, odnosno na iskorištavanje potencijala, o čemu će se govoriti na brojnim zanimljivim i aktualnim predavanjima i okruglim stolovima. Prošle godine smo prvi put održali Konferenciju na otoku sv. Nikola u Poreču i dojmovi su vrlo dobri. Praktički imamo otok rezerviran samo za posjetitelje WinDaysa te stoga ostajemo na istoj lokaciji - rekao je Ivan Vidaković, direktor Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Early bird prijave za konferenciju koje predstavljaju povoljnije cijene kotizacija, otvorene su od 1. prosinca i trajat će do 26. veljače 2017. Link za prijave je ovdje.

Novosti o WinDays17 konferenciji moći ćete redovito pratiti na sljedećim komunikacijskim platformama www.windays.hr i na društvenim mrežama, Facebooku, Twitteru, YouTubeu i LinkedINu.

>> Ivan Vidaković: Sigurno možemo kreirati Hrvatsku kao europskog tigra

Komentara 1

KO
Korisniche
17:34 01.12.2016.

Zasto Poreč svake godine ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije