Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik interes

WebCamp Zagreb otkriva tko su prvi predavači i moguće dvodnevno trajanje konferencije

23.07.2014.
u 11:42

Od 55 prijavljenih tema u prvom krugu izabrano je njih 12, ostala mjesta popunit će se nakon drugog kruga prijava koji završava 1. kolovoza

Ususret WebCamp Zagreb konferenciji, organizacijski tim najavio je prvi krug odabranih tema i predavača, prijelaz na engleski jezik, ali otkrio i mogućnost da se konferencija produži na dva dana. Cilj je ponuditi sadržaj koji će kvalitetom biti jednak konferencijama koje domaći stručnjaci posjećuju u inozemstvu.

 - Želja za stvaranjem međunarodno prepoznate konferencije, koja bi u Zagreb privukla posjetitelje i predavače iz zemalja šire regije, istaknuta je prilikom objave poziva za prijavu predavanja. Izuzetno nam je drago da je to prepoznato i da je preko 90% predavača prijavljenih u prvom krugu kao jezik predavanja navelo engleski - izjavio je Miro Svrtan ispred organizatora.

Od 55 prijavljenih tema u prvom krugu izabrano je njih 12, ostala mjesta popunit će se nakon drugog kruga prijava koji završava 1. kolovoza. Neke od tema i predavača izabranih u prvom krugu uključuju Annu Chiaru Bellini sa predavanjem o drone simulatoru i Marka Ivankovića iz Googlea koji će govoriti o automatskom testiranju.

Organizatori najavljuju kako ove godine postoji mogućnost da se konferencija pretvori u dvodnevnu, a o tome odlučuju sami posjetitelji. Podršku konferenciji mogu iskazati kupnjom posebnog VIP paketa, a ako do 10. kolovoza bude prodano najmanje 300 paketa po simboličnoj cijeni od 200 kuna, konferencija će dobiti svoj drugi dan.

VIP paket uključuje ulaznicu, konferencijsku majicu te dodatne sitnice vezane uz developersku tematiku. Svi zainteresirani VIP paket mogu kupiti preko sustava Entrio: https://www.entrio.hr/en/event/webcamp-zagreb-2014-1579

Početkom rujna u ponudi će se naći redovne ulaznice koje su i ove godine besplatne, ali ne uključuju dodatne sadržaje već samo ulaz na konferenciju.

Sve ostale informacije o odabranim predavačima, kao i o samoj konferenciji, mogu se pronaći na službenim stranicama konferencije http://2014.webcampzg.org/.

>> Na konferenciji WebCamp Zagreb 24 predavanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije