Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRENA STVARNOST

Virtualno smjestite namještaj u svoj dom pomoću Ikeine aplikacije

Ikea
Foto: Screenshot Youtube
1/2
01.08.2014.
u 14:23

Putem aplikacije moguće je preuzeti najnovije izdanje Ikeina kataloga od 300-tinjak stranica

Prva Ikea u Hrvatskoj trebala bi se otvoriti 21. kolovoza, a nema sumnje da će, unatoč krizi, privući velik broj kupaca.

Ikea je za njih pripremila i besplatnu aplikaciju za Android i iOS putem koje je moguće preuzeti najnovije izdanje Ikeina kataloga od 300-tinjak stranica i ostalih publikacija tvrtke.

Aplikacija je posebno zanimljiva jer koristi tehnologiju proširene stvarnosti (augmented reality) koja korisnicima omogućuje da, na primjer, odaberu komad namještaja i virtualno ga postave u svoju sobu da vide kako će izgledati prije no što ga kupe i postave.

Kako to zapravo izgleda pogledajte u promotivnom videu:

 

>> 'Više od polovice artikala bit će i do 50% jeftinije nego u Grazu'

>> Usporedili smo cijene Ikeinih proizvoda kod nas i u Austriji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije