Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SE NAŠALILI

U Appleovoj trgovini: 'Apple je loš, kupite Samsung'

Apple
Foto: Screenshot Youtube
1/2
25.03.2015.
u 10:48

Apple je jednostavno u*ran - rekao je jedan od šaljivdžija zbunjenom kupcu

Ušli ste u Appleov dućan, pitali zaposlenika za savjet o iPadu ili Macbooku, a on vam je rekao da su Appleovi proizvodi loši i da biste trebali razmisliti o Microsoftu i Samsungu.

Zvuči nemoguće? Upravo se to dogodilo zbunjenim kupcima koji su naletjeli na šaljivdžije s YouTubea koji su se prerušili u zaposlenike Applea, malo se glupirali i sve to snimili.

- Apple je jednostavno u*ran - rekao je jedan od "lažnjaka" kupcu, preporučivši mu da proda svoj iPad Air i ode kupiti Microsoft Surface.

Kako je to izgledalo pogledajte na videu:

 

>> Apple u Europi ulaže 1,9 milijardi dolara

>> Najskuplji Apple Watch košta 17.000 dolara, predstavljen i najtanji MacBook

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije