Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
globalni trend

Tele2 prihvatio Ice Bucket Challenge pa izazvao HT, Vipnet i HAKOM!

Tele2, Ice Bucket Challenge
Foto: Youtube Screenshot
1/2
28.08.2014.
u 18:49

Predsjednica uprave Šveđanka Malin Holmberg zalila se ledom i vodom da bi promakla svijest o bolesti ALS

Nakon poznatih i manje poznatih osoba, globalnom trendu polijevanja ledenom vodom (Ice Bucket Challenge), koji je nedavno zahvatio i Hrvatsku, polako su se počele uključivati i naše kompanije. Jedna od prvih je Tele2 čija se predsjednica uprave Šveđanka Malin Holmberg zalila ledom i vodom da bi promakla svijest o bolesti ALS te potaknula donacije za istraživanje i pomoć oboljelima.

Za novi izazov nominirala je predsjednika Uprave HT-a Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Vipnet-a Jiříja Dvorjančanskýja, predsjednika Vijeća Hakom-a Dražena Lučića i predsjednika Uprave Tele2 Njemačka Olivera Rocksteina. Svi oni izazov se moraju odazvati u roku od 24 sata.

>>Ivica Todorić prihvatio izazov! Pogledajte kako se zalio ledenom vodom

>>Zdravko Mamić odbio se politi ledenom vodom, ali napravio je nešto bolje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije