Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Websites from hell

Stranica Kolinde Grabar-Kitarović u društvu najgorih na svijetu

Kolinda
Foto: Screenshot
26.05.2015.
u 10:53

Stranica predsjednice zbog svojeg se dizajna već našla na udaru kritika domaće javnosti

Stranica predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, prepoznatljiva po jarkoj modroj boji, našla se među najgorim stranicama na svijetu prema izboru portala Websites from hell ili Web stranice iz pakla.

Na ovom portalu ima još nekoliko stranica s hrvatskom domenom, uključujući i huzp.hr i slunj.hr. Tu je i soundofcroatia.com, pomalo kaotična stranica takozvanog Hrvatskog radio kluba Zvuci Hrvatske iz Clevelanda u SAD-u, kojom dominiraju razvučene fotografije niske rezolucije.

Stranica predsjednice, podsjetimo, zbog svojeg se dizajna već našla na udaru kritika domaće javnosti. Za vrijeme mandata Ive Josipovića stranica je bila redizajnirana, čime joj je podaren moderniji izgled, no nakon dolaska Kolinde Grabar-Kitarović vraćen je stari dizajn. Luka Đurić, glasnogovornik predsjednice, u veljači je rekao da je riječ o prijelaznom rješenju te da će nova stranica, još modernija od Josipovićeve, biti gotova za deset dana. To se očito još uvijek nije dogodilo.

>> Na webu slika s inauguracije, biografija i više ništa

Komentara 10

TH
than
11:18 26.05.2015.

Pa kada ju je radio neciji rodijak. Taman zavrsio tecaj. A i ovu novu ce izgleda rodijak praviti. Jedini problem je sto je jos na tecaju, jer nije polozio iz prve.

Avatar Elmoxd
Elmoxd
23:57 26.05.2015.

istu takvu je imao i josipovic...zanimljivo da se onda o tome nije pisalo...

GR
Gradski
11:21 26.05.2015.

e da joj je samo stranica najgora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije