Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džepna čudovišta osvajaju

Stampedo u Central Parku: Zaustavili promet zbog rijetkog pokemona

Foto: Youtube Screenshot
1/10
17.07.2016.
u 15:30

Korisnike Pokemon Go aplikacije o lokaciji novog "džepnog čudovišta" obavijestio je GPS, a stotine igrača pohrlile su u najveći javni park na svijetu

U newyorškom Central Parku nastala je prava gužva kad su pokemon treneri otkrili da se upravo ovdje nalazi vrlo rijetki pokemon Vaporeon.

Korisnike Pokemon Go aplikacije o lokaciji novog "džepnog čudovišta" obavijestio je GPS, a desetine igrača odmah su pohrlile u najveći javni park na svijetu. Snimka prikazuje tzv. pokemon trenere kako s mobitelom u rukama poput zombija tragaju za likovima crtanih serijala, a zaustavili su i automobile u prolazu.

Vodeni pokemon Vaporeon nalikuje lisici, a tvrdokornim igračima posebno je zanimljiv jer se rijetko viđa u divljini.

Uspjeh Nintendove aplikacije protresao je svijet igara, ali prije svega iznenadio svojom popularnošću. Nastavi li njihov uspjeh rasti, mogao bi se snimati i službeni film o Pokemonima.

Pokemon Go dostupan je za Android i iOS operacijske sustave.

Foto: Promo

Foto: Promo

>> Sve što trebate znati o Pokemon Go senzaciji zbog koje tinejdžeri bezglavo tumaraju ulicama

Komentara 6

GD
Gospon Drug
17:25 17.07.2016.

I tako su nastali prvi stvarni zombiji

VI
veliki_izdajnik
18:56 17.07.2016.

Vaporeon?... A sto bi tek bilo da je Mewtwo, Chansey, Dragonite ili Aerodactyl?

Avatar lola lola
lola lola
08:15 19.07.2016.

Prebiva u zabiti Velebita a hrani se manjim sisavcima i insektima. Biolog i istrazivac Muljko Krnjevic Dobricevski (1803-1879) ga je opisao kao malo veceg stakora plosnatog nosa. Jednog je skoro uspio uloviti ali onda je pao s litice. Na srecu ostali su nam njegovi vrijedni crtezi koji su posluzili kao inspiracija za ovo bice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije