Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aplikacija GoooShop

Srebrni vaterpolist Anđelo Šetka u društvu Anamarije Asanović otkrio pravu stvar

GoooShop
Foto: PR FOTO
1/8
01.09.2015.
u 11:15

Srebrni hrvatski vaterpolist Anđelo Šetka i modna dizajnerica Anamarija Asanović na splitskoj su rivi otkrili pravu stvar. Tek nekoliko sati nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, zgodni Anđelo Šetka u duštvu modne dizajnerice Anamarije Asanović i maneknke Kim Kosanović, s velikim je zanimanjem instalirao novu aplikaciju GoooShop, koja je posljednjih nekoliko tjedana zaludila Jadran.

Čari inovativnog hita putem kojeg sada na jednom mjestu možete pratiti najatraktivnije fotografije s brojnih partija otkrila im je poznata manekenka Kim Kosanović, a zabavno popodnevno druženje zabilježili su prvom zajedničkom GoooShop fotografijom. Aplikacija GoooShop atraktivni je novitet u svijetu tehnologije i zabave, besplatan za instalaciju i dostupan za sve iOS i android telefone, a u rekordnom je vremenskom roku prikupio više tisuća korisnika.

Inovativna aplikacija, uz mogućnost pregleda fotografija s najatraktivnijih partija, ima još jednu inovativnu i vrlo zanimljivu mogućnost. Riječ je o novom sredstvu vizualne komunikacije naziva LookMap, koja predstavlja vizualni otisak pogleda drugih ljudi na vašoj slici objavljenoj na internetu, a posjeduje ga samo i isključivo aplikacija GoooShop. Pomoću ove zanimljive mogućnosti sada možete otkriti ono što nas je potajno oduvijek sve zanimalo - tko najviše gleda naše fotografije i gdje se njihovi pogledi zadržavaju.

Na aplikaciji GoooShop svoje najdraže ljetne trenutke svakoga dana zabilježavaju brojni posjetitelji iz cijeloga svijeta na najpopularnijim hrvatskim party destinacijama, a najsretniji korisnici, koji za svoje originalne fotografije dobiju najviše lajkova posjetitelja, osvajaju i vrijedne novčane nagrade.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije