Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada i službeno

Satya Nadella imenovan novim izvršnim direktorom Microsofta

satya nadella
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
04.02.2014.
u 16:40

Nadella je tako postao treći izvršni direktor u 39 godina dugoj povijesti kompanije

Novi izvršni direktor Microsofta je Satya Nadella. Njega je kompanija imenovala u utorak nakon što je Steve Ballmer u kolovozu najavio da se namjerava umiroviti, javlja Reuters.

Nadella je tako postao treći izvršni direktor u 39 godina dugoj povijesti kompanije. Prije njega na toj funkciji bili su Bill Gates and Steve Ballmer.

Kompanija je također izvijestila da će Billa Gatesa na mjestu predsjednika naslijediti John Thompson, dok će Gates postati savjetnik za tehnologiju i zadržati mjesto u odboru.

>> Satya Nadella novi CEO Microsofta, odlazi i Gates?

>> Steve Ballmer napušta Microsoft!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije