Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI FLAGSHIP NAKON NOTEA 7

Samsung povrdio: Lansiranje novog Galaxyja S8 29. ožujka u New Yorku i Londonu

Aktualni Samsung Galaxy S7
Foto: Kim Hong-Ji/REUTERS/PIXSELL
1/6
26.02.2017.
u 21:48

Konačno stiže nasljednik Galaxyja S7. Hoće li vratiti Samsung na stazu uspjeha nakon katastrofe s Note 7 epizodom.

Nakon turbulentne jeseni i zime, Samsung je konačno potvrdio datum lansiranja svog novog flagship smartphonea Galaxy S8. Novi mobitel ima će premijeru 29. ožujka u New Yorku i Londonu i bit će prvi Samsungov smartphone iz premium kategorije nakon problematičnog Notea 7 koji je na kraju ukinut zbog prevelikih problema s baterijom.

Samsung je obično novi model iz Galaxy S serije predstavljao na sajmu mobilne tehnologije Mobile World Congress u Barcelonu, no ovoga puta je lansiranje odgođeno za kraj ožujka.

Korejci se nadaju novih modelom prebroditi narušenu sliku i vratiti povjerenje korisnika pa im u tom pogledu može pomoći samo vrhunski proizvod.

Foto: Samsung

Novi Gear VR

U međuvremenu je Samsung Barcelonu iskoristio za lansiranje nekoliko drugih noviteta. Objavljeno je novo izdanje Samsung Gear VR uređaja s upravljačem u suradnji s Oculusom. Gear VR s upravljačem nudi 42-milimetarske leće s vidnim poljem kuta 101 stupnja, kao i tehnologiju naprednog ispravljanja iskrivljenih prikaza kako bi eventualnu mučninu tijekom korištenja smanjio na minimum.

Samsung Gear VR uređaj s upravljačem podržava micro USB i USB tip C utor s unutarnjim pretvaračem. Novi Samsung Gear VR uređaj kompatibilan je s uređajima Galaxy serije, točnije, Galaxy S7 i S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+ te S6 i S6 edge.

Stigao i novi tablet Tab S3

Predstavljen je i Samsung Galaxy Tab S3 s naglaskom na izuzetno iskustvo gledanja video sadržaja i uživanje u igrama, ali i svestranost alata za produktivnost. Galaxy Tab S3 dolazi sa 9.7 inčnim Super AMOLED zaslonom, a zahvaljujući podršci za prikaz slike visokog dinamičkog raspona (HDR) omogućava reprodukciju video zapisa u HDR tehnologiji (10-bitna boja) za realističan prikaz boja i živopisan digitalni sadržaj.

Novost je i Samsung Flow, rješenje koje čini rad u pokretu jednostavnim. Za sigurnu i osiguranu prijavu u korisnički račun, Samsung Flow koristi biometrijsku autentifikaciju prilikom prijave te može bežično povezati kompatibilne uređaje kako bi se dokumenti sigurno prenijeli s prijenosnog uređaja na tablet.

Poboljšana je olovka S Pen, za prirodno iskustvo pisanja, zahvaljujući tanjem vrhu promjera 0,7 milimetara i pojačanoj osjetljivosti pritiska. Tablet ima stražnju kameru od 13 megapiksela s autofokusom i pet-megapiskelnu prednju kameru. Galaxy Tab S3 također ima mogućnost proširenja memorije i veću energetsku učinkovitost uz sposobnost brzog punjenja, a podržava do 12 sati neprekinute reprodukcije video zapisa.

Galaxy Tab S3 je prvi tablet tvrtke Samsung s ugrađenim četverostrukim stereo zvučnicima tvrtke AKG by HARMAN. Sadrži i Vulkan API za vrhunsku grafiku i Game Launcher za poboljšano korisničko sučelje i personalizirano gaming iskustvo, kao i Do Not Disturb način rada za neometano igranje. Galaxy Tab S3 je također dizajniran kako bi njegovi korisnici uvijek bili povezani zahvaljujući značajkama bržeg punjenja i duljeg trajanja baterije.

>> BlackBerry je ponovno u igri! Može li ovime vratiti slavu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije