Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno upozorenje

Samsung Galaxy Note 7 nepoželjan u zrakoplovu

Samsung Galaxy Note 7
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.09.2016.
u 11:57

Mobitel koji je ubrzo nakon predstavljanja postao poznat po problemima oko samozapaljivanja tako se sada uvrstio i na popis stvari potencijalno opasnih u zrakoplovu.

U standardna sigurnosna upozorenja o pojasu, sigurnosnom prsluku, padu tlaka u kabini zrakoplova te o uporabi mobitela samo u zrakoplovnom modu, Croatia Airlines je na jutarnjem letu iz Zagreba za Pariz u srijedu uključila i posebno upozorenje za vlasnike pametnog telefona Samsung Galaxy Note 7.

Oni, naime, svoj mobitel tijekom leta ne smiju koristiti ni za slušanje glazbe, ni za igranje igrica, ne smiju puniti bateriju. Zagube li ga u avionu ili uoče da se Samsung Galaxy Note 7 dimi, odmah trebaju pozvati kabinsko osoblje zrakoplova.

Mobitel koji je ubrzo nakon predstavljanja postao poznat po problemima oko samozapaljivanja tako se sada uvrstio i na popis stvari potencijalno opasnih u zrakoplovu.

>>Samsung: Sigurni smo da je u zamjenskim uređajima problem baterije otklonjen

>>Samsung povukao novi Galaxy Note 7 – uređaji eksplodirali tijekom punjenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije