Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako im se svidio

Rimac automobili promijenili život mladiću u invalidskim kolicima

Rimac
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.07.2014.
u 13:44

Zbog kratkog životnog vijeka baterija, kretanje mu je ograničeno pa je odlučio zatražiti pomoć tvrtke Rimac Automobili

Rimac Automobili razvili su posebno dizajnirana invalidska kolica koja su u potpunosti promijenila život jednom mladiću.

Rolly Bugnar iz Veprinca kod Opatije život provodi u električnim invalidskim kolicima, a zbog kratkog životnog vijeka baterija, kretanje mu je ograničeno pa je odlučio zatražiti pomoć tvrtke Rimac Automobili.

Svakodnevno mora prijeći ukupno 3 kilometra niz brdo i nazad, kako bi došao do prijateljeve garaže, gdje s njim radi. Njegova dosadašnja kolica jedva su uspjevala to napraviti zbog slabe baterije, no Rimac Automobili su mu pomogli u tome.

 - Rolly nam se jako svidio, naročito njegove ideje za unaprijeđenjem tehnologije, kaže Mate Rimac čija je tvrtka unaprijedila baterije u Rollyjevim kolica i iz temelja mu promijenila život jer sa samo jednim punjenjem može preći i do 60 kilometara.

 - Rolly nam se javio na info mail sa željom da unaprijedi svoja kolica. Svidjele su nam se njegove ideja i način kako je profesionalno
pristupio u želji da unaprijedi svoja kolica. Odmah smo uvidjeli da je tehnologija koju posjedujemo uz male modifikacije vrlo lako primjenjiva i u toj aplikaciji. Nastavili smo daljnji kontakt i malo pomalo došli do najboljeg riješenja za njegova kolica, kaže Rimac.

Kako mu je ova tvrtka uspjela pomoći pogledajte u videu:

>>Direktor utrka Formule E vozit će Rimčev Concept_One

Komentara 12

TN
True_neutral
13:20 23.07.2014.

Evo jedne lijepe, tople i ljudske priče. Hvala.

GO
gOOgLer
13:21 23.07.2014.

Hvale vrijedna akcija pomoći tvrtke hendikepiranoj osobi.

KA
kajinx
13:18 23.07.2014.

Bravo Mate! Davore, hvala na odličnom članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije