Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi projekt

Prestaju s radom 'Veseli Hackeri', starta tehnološki podcast RadioBit

radiobit
Foto: Screenshot
26.01.2016.
u 22:25

Osim dnevnih vijesti koje će se svakog dana emitirati s početkom u 10:00 sati, podcast će donositi redovite intervjue s autoritetima iz svijeta tehnologija, te brojne recenzije najnovijih uređaja koje će testirati redakcija RadioBita

Nakon 16 godina rada gasi se regionalni tehnološki portal 'Veseli Hackeri' te službeno započinje s radom podcast portal 'RadioBit', novi medijski projekt Tihomila Ledinščaka, osnivača i glavnog urednika Veselih Hakera, piše mobil.hr. 

– Nakon dužeg razmišljanja o ovom koraku i zbrajanju svega što se dešavalo unazad 16 godina, donio sam odluku o gašenju portala a ujedno i tehnološkog brenda „Veseli Hackeri“ koji će, vjerujem, ostati upisan u povijesti tehnoloških portala i radio emisija u Hrvatskoj ali i široj regiji. Nadam se da će svi oni koji su voljeli Vesele Hackere nastavit pratiti i naš novi projekt RadioBit – kazao je Tihomil Ledinščak

Osim dnevnih vijesti koje će se svakog dana emitirati s početkom u 10:00 sati, podcast će donositi redovite intervjue s autoritetima iz svijeta tehnologija, te brojne recenzije najnovijih uređaja koje će testirati redakcija RadioBita. 

>> Gase se Veseli Hackeri, kreće podcast portal RadioBit

Komentara 1

ME
meerkat
09:10 27.01.2016.

tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije