Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava kratkog vijeka

Ove popularne igre 'ubijaju' bateriju vašeg smartphonea

igre
02.10.2014.
u 08:30

Angry Birds, Candy Crush Saga i ostale popularne igrice najčešći su krivac za kraći životni vijek vaše baterije, pogotovo ako nastavljaju raditi u pozadini

Igrice na pametnom telefonu su zabavne dok vaša baterija ne odbije poslušnost. Iako nude sate i sate zabave, napredna grafika i specijalni efekti crpe život iz vaše baterije. Angry Birds, Candy Crush Saga i ostale popularne igrice najčešći su krivac za kraći životni vijek vaše baterije, pogotovo ako nastavljaju raditi u pozadini.

Mashable donosi popis igara koje najviše prazne vašu bateriju:

1. Angry Birds

Angry Birds je jedna od najpopularnijih mobilnih igara, no ujedno i najviše troši bateriju. Kad je riječ i iOS uređajima, baterija se tijekom igranja prazni 10% svakih 25 do 30 minuta.

2. Candy Crush Saga

Popularnu slagalicu Verizon je proglasio 'Android aplikacijom visokog rizika' jer se tijekom igranja baterija prazni čak 3.2 puta brže nego inače

3. Fruit Ninja

Fruit Ninja igra je koju je njen tvorac, tvrtka Halfbrick Studio proglasio 'najboljom igrom rezanja voća na svijetu' još je jedna od popularnih igara koja će 'uništiti' životni vijek vaše baterije.

4. Jewels Star

Sa svojom sofisticiranom 3D grafikom, nije ni čudo što ova igra 'ubija' vašu bateriju.

5. Hay Day

Igra čiji korisnici imaju priliku sami izgraditi svoju virtualnu farmu 'izluđuje' korisnike iOS sustava pa tako za samo 15 minuta može pojesti čak 8% baterije.

Na listi su se još našle i igre 'Clash of Clans', 'Temple Run 2', i 'Bejeweled Blitz'

>> Top 5 najkorisnijih aplikacija za vaše mobilne uređaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije