Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćaju oglašivači

Osječani besplatno “surfaju” u gradskim autobusima

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
22.10.2015.
u 12:44

Ne plaše se da će im porasti broj “švercera”, odnosno putnika koji će uskakivati u autobuse samo zbog interneta i neće plaćati karte

Dok se autobusom voze između Osijeka, Ivanovca i Antunovca, putnici GPP-a odnedavno mogu besplatno “surfati” internetom. Tu će povlasticu s vremenom imati i drugi putnici gradskih autobusa, ali i tramvaja. Sve će platiti, pak, oglašivači.

– Klijent dolazi kod nas i zakupljuje jumbo plakat na autobusu, na šest mjeseci za 11.600 kuna, plus PDV. Putnici dobivaju besplatan internet, a oglašivač reklamu i na mobitelima naših građana. Prije nego se priključe na internet, naime, pojavit će im se reklama na telefonu – objašnjava proceduru Sanja Mršo, voditeljica marketinga u GPP-u.

Prvi im je oglašivač Općina Antunovac, koja reklamira svoju gospodarsku zonu i novu razvojnu agenciju Roda.

– Putnici su se interesirali, a mi nismo imali novca da im sami to omogućimo. Koliko nam je poznato, niti u jednom drugom gradskom prijevozu nema takve usluge – nastavlja Mršo.

Ne plaše se da će im porasti broj “švercera”, odnosno putnika koji će uskakivati u autobuse samo zbog interneta i neće plaćati karte.

>> HAKOM objavio aplikaciju koja procjenjuje rizik kod registracije na internetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije