Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mojkvart.hr

Online videooglašavanje sada dostupno i malim poduzetnicima

Foto: Shutterstock
1/5
23.06.2015.
u 11:30

Sada si profesionalnu videoprodukciju i videooglas mogu priuštiti i male obiteljske firme i obrti

Poslovna tražilica MojKvart.hr koja se kroz godine profilirala u marketinški medij specijaliziran upravo za malo i srednje poduzetništvo, sada svojim klijentima nudi i mogućnost videooglašavanja na profesionalnoj produkcijskoj razini.

Kvalitetno online oglašavanje kroz kratke, upečatljive videofilmove (koje je, po mnogim stručnjacima, jedan od najefikasnijih načina suvremene web komunikacije s kupcima) više nije rezervirano samo za velike firme. Sada si profesionalnu videoprodukciju i videooglas mogu priuštiti i male obiteljske firme i obrti.

Profesionalno odrađen posao produkcije videa znači izlazak produkcijske ekipe u sastavu snimatelj i novinar  na željeno odredište klijenta (najčešće u klijentov poslovni prostor) te snimanje u trajanju do tri sata. Klijent prilikom snimanja sa snimateljem dogovara plan snimanja te okvirni plan montaže snimljenog materijala. Poslovni subjekti često na snimkama žele prikazati kako uspješno obavljaju svoje usluge, što nude iz svog prodajnog asortimana i pohvaliti se poslovnim prostorom. Riječ direktora ili kratak intervju također je odličan dio video PR prezentacije.

Unutar jednog tjedna od snimanja, klijentu se isporučuje videofilm u trajanju od 1 do 3 minute. Klijent postaje vlasnik videooglasa te ga može samostalno koristiti za svoju prezentaciju - bilo na vlastitoj web stranici, bilo na marketinškim portalima bez ograničenja.     

MojKvart.hr svojim klijentima uz profesionalnu produkciju pozicionira video na naslovnicu portala (u trajanju od najmanje mjesec dana) te stranice kategorije i potkategorije u kojoj se nalazi profilna stranica klijenta, kao i unutar same profilne stranice, na period od tri mjeseca.

Ovakav pristup daje malim poduzetnicima mogućnost da se atraktivno i profesionalno predstave po cijenama koje su im dostupne i prihvatljive. U promotivnom ljetnom razdoblju do 25.7.2015. MojKvart.hr će svojim vrijednim klijentima osigurati neponovljivih 2.400,00 kuna uštede pa će tako vaša konačna cijena za vrhunsku videoprodukciju i pozicioniranje videooglasa biti samo 4.500,00 kn + PDV.

Želite li saznati više informacije o videoprodukciji i videooglašavanju, posjetite www.mojkvart.hr/video ili nazovite 01 244 25 25.

Pogledajte primjer videooglašavanja za klijenta Handy Shop:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije