Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Phageborn TCG

Objavljen trailer za prvi hrvatski online trading card game

Phageborn
Foto: Phageborn
1/11
13.03.2017.
u 21:13

Igra je smještena u potpuno novi, originalan i mračan ‘fantasy’ svijet, te donosi mnoge novosti na tržište, kažu u Phagebornu

Phageborn Team objavio je trailer za Phageborn TCG, prvi hrvatski online trading card game, kao najavu za izlazak beta verzije igre sredinom godine.

‘Trading card game’ znači da je riječ o kartaškoj igri, u ovom slučaju u virtualnom obliku (online), a sama riječ ‘trading’ označava mogućnost razmjene karata s drugim igračima. Igra je smještena u potpuno novi, originalan i mračan ‘fantasy’ svijet, te donosi mnoge novosti na tržište, kažu u Phagebornu.

- Mnogi će Phageborn TCG usporediti sa Heartstoneom, zbog toga što je to trenutno najpopularnija igra tog žanra, no već na prvi pogled Phageborn likova, stila igranja i svijeta u koji je smješten primijetit ćete da je Phageborn sasvim nešto drugo - kaže Danijel Matić, kreativni direktor igre.

Phageborn Team, koji stoji iza izrade i razvitka igre, okupljen je sredinom 2015. te intenzivno radi na plasiranju Phageborn TCG-a na svjetsko tržište. Uži tim sastoji se od sedmero ljudi iz Zagreba, a surađuju i s oko 15 vanjskih suradnika iz raznih dijelova svijeta. Nakon izlaganja Phageborn TCG-a na nekoliko manjih sajmova, prvi puta predstavljen je prototip igre široj javnosti na Reboot InfoGameru 2016., gdje dobiva jako dobre kritike i interes od strane posjetitelja.

Trenutno Phageborn broji oko 5.000 prijavljenih za igranje besplatne beta verzije igre pri njenom izlasku. Za prijavu za Beta verziju igre, koja će biti dostupna sredinom ove godine, potrebno je posjetiti www.phageborn.com.

>> Samouki developeri stvaraju procvat gaming biznisa u RH

>> Hrvatski Telekom predstavlja novu inovativnu mobilnu igru Sea Hero Quest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije